Jobb for oss

Vi søker en dreven annonseselger

I stillingen som annonseselger hos oss vil du jobbe mot et meget spennende kundesegment. Du vil inneha en viktig rolle i selskapet med mye ansvar og vil jobbe med spennende merkevarer. Det er et stabilt og godt arbeidsmiljø, der alle gjør en innsats for at kollegaer skal føle suksess og lykkes med arbeidsoppgavene.

Ønskede kvalifikasjoner:
Vi er på utkikk etter deg som er/har:
– Selvgående og har god gjennomføringsevne
– Har et ønske om å lære og lykkes med salg
– Fortrinnsvis erfaring fra annonse/mediesalg
– Høyt aktivitetsnivå
– Konkurranse og vinnerinstinkt
– Gode kommunikasjonsevner
– Evne til å tenke kreativt

Personlige egenskaper:
Vi søker deg som har godt humør og bidrar positivt til arbeidsmiljøet vårt. Det legges stor vekt på at du er løsningsorientert og strukturert i hverdagen. Vi legger stor vekt på arbeidskapasitet. Du må like å arbeide i en hektisk hverdag og samtidig klare å opprettholde god kvalitet på arbeidsoppgavene. Proaktiv holdning mot kunder med tanke på ideer til annonseløsninger og annet samarbeid som skaper merverdi for kunden.

Vi tilbyr:
Vi kan tilby meget konkurransedyktige betingelser, uten lønnetak – som er tilpasset din erfaring og kompetanse. Da vi oftest rekrutterer lederstillinger internt, finnes det spennende utviklingsmuligheter for våre ansatte. Arbeidstid er 07.45-16.45 (16.00 på fredager) og vi holder til i lyse og trivelige lokaler i Hammarby Sjøstad.

Hvis stillingen virker interessant er du velkommen til å sende en kortfattet søknad med CV til: jon.thomas@hrgroupnordic.com

Har du en venn som kan være aktuell? Tipser du en bekjent om stillingen som vi ansetter får du en iPad mini. (Forutsatt at personen er ansatt i minst 6 måneder eller selger som hakka møkk fra starten av)

Rull til toppen