Arbeidsgivere

Det er ikke alltid lett for arbeidsgivere å finne rett kandidat, men via våre tjenester når du som arbeidsgiver ut til kandidater som er interessert i nye utfordringer mot din region.
Våre kunder når ut til både lokale kandidater, samt til personer som er ønsker å flytte på seg. Når dere annonserer hos oss får dere i tillegg til 30 dagers annonseplass utsendelser til relevante kandidater via e-post. Vår HR-spesialist vil også søke etter potensielle kandidater via sosiale medier.

Tjenestene vi tilbyr:

Annonsering med utsendelser
Vi publiserer din stillingsannonse på Stillingskanalen.no og via relevante, eksterne sider for eksponering mot rett målgruppe.
For at dere skal spare tid står vi for alt det administrative arbeidet rundt publiseringen av annonsen. Utlysningen vil publiseres samme arbeidsdag som avtale er inngått, samtidig som den sendes ut til kandidater som passer overens med profilen som ønskes for den aktuelle stillingen.

Banner
Via vår startside tilbyr profilering av deres logo i ulike størrelser. Vanligvis øker en logobanner trafikken til stillingsutlysningen som er utlyst med ca 125%. Logoen kan enten lenkes direkte til annonsen som er utlyst, eller til deres hjemmeside.

Tilbud:
Send en e-post til jon.thomas@hrgroupnordic.no med utlysningstekst, så kommer vi tilbake med et uforpliktende tilbud (med noen ulike alternativer) som forhåpentligvis passer.

Kontakt
Hvis du ikke allerede har en kontaktperson hos oss er du selvfølgelig velkommen til å ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Send gjerne en e-post med stillingsannonsen som ønskes utlyst, så skal vi forsøke så godt vi kan å skreddersy en pakke som passer.

Telefon: +47 23 96 00 89
E-post: info@hrgroupnordic.com

Rull til toppen

Ved å besøke nettstedet vårt, godtar du vilkårene for personvern.

Vi bruker informasjonskapsler

For å kunne tilby deg som besøkende en best mulig opplevelse. Les mer om våre tilnærminger til informasjonskapsler >

Din integritet

Vi følger alle retningslinjene i henhold til GDPR og tar personvernet ditt veldig alvorlig. Les mer om hvordan vi sikrer personvernet ditt >